Welkom

wegwijzer-gecertificeerd-2

Het zit er wel in… Maar het komt er niet uit!!!

Is dit herkenbaar? Denk je dit ook bij jouw kind of herken je dit bij jezelf? Lees dan vooral verder, want deze training kan helpen!

‘Ik leer leren’ is een (groeps)training voor kinderen /jongeren vanaf 10 jaar die ze helpt te ontdekken hoe ze zelf het beste kunt leren. De training richt zich op alle processen die nodig zijn om te kunnen leren. Aan bod komen: concentratie, motivatie, faalangst, plannen en organiseren, huiswerk maken, inschatten van benodigde tijd/inspanning voor een bepaald vak en inzicht in je eigen meest effectieve manier van leren.

Met de ‘Ik leer leren’ training krijgen kinderen grip op hun huiswerk, gaat het leren makkelijker en sneller zodat er ook tijd overblijft voor sport, hobby’s en andere dingen. Uiteindelijk hoeven ouders dan minder te controleren en te pushen en dit komt de sfeer in huis beslist ten goede.

Deze training bereid voor op leertaken, maar is ook voor kinderen met bijvoorbeeld concentratieproblemen, faalangst, leerachterstanden, dyslexie, ADHD, NLD, motivatieproblemen of kinderen die presteren onder hun niveau. Ook voor beelddenkers  en hooggevoelige kinderen kan deze training een enorme hulp zijn. Ik leer leren is een eye-opener voor alle leerlingen!

Een aantal keer per jaar organiseer ik informatie-avond voor ouders over de training Ik Leer Leren. Op deze avond vertel ik meer over de inhoud van de training en voor welke kinderen deze training geschikt is. Kijk voor data hier.

De training is ontwikkelt door Tea Adema en Ik Leer Leren Goirle is een onderdeel van Groei en LACH.

Groei en Lach - Logo

Wist je dat 6